Auto 15 Iulie 2022 17:13 de Alexandra Chivu
Sunt mașini care se încăpățânează să se pensioneze și mașini care se grăbesc să se retragă de pe scenă. Astăzi vorbim despre cea de a doua categorie, una foarte rară în industria auto, pentru că majoritatea constructorilor caută să lungească pe cât posibil ciclul de viață al unui model.

Nu e și cazul celor de la Honda, care sunt de părere că supa reîncălzită la nesfârșit își pierde gustul. Tocmai de aceea, japonezii s-au grăbit să lanseze a 11-a generație a modelului Honda Civic, deși au trecut doar 5 ani de la debutul modelului actual. S-au grăbit, am putea spune. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.