Auto 13 Iulie 2022 17:03 de Alexandra Chivu
Era 2010 atunci când Dacia dezvăluia primul său SUV. Sigur, comparativ cu majoritatea celorlalte mașini din această categorie, Duster părea un pui de girafă abia născut, cu picioarele nesigure și o constituție „fluidă”. Cei din Mioveni nu s-au lăsat intimidați, însă, și au continuat să investească în platforma lui Duster și să îl rafineze pe cât posibil.

Cu pași mărunți ajungem în anul 2022, când Duster a depășit faza adolescenței, mult mai sigur pe picioarele lui, comparativ cu cel din 2010. Acum începe să folosească trucuri învățate de la băieții mai mari din curtea școlii. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.