Auto 6 Iulie 2022 17:06 de Alexandra Chivu
Dacă vrei să vorbești despre Suzuki, nu ai cum să nu invoci titanii producătorului japonez, cei care i-au clădit reputația din ziua de azi. Suzuki este privit de către mulți fani sau clienți drept un brand fiabil, accesibil, dar, mai ales, super capabil în off-road.

Asta pentru că de-a lungul anilor, Suzuki a produs unele dintre cele mai apreciate mașinării de cucerit codrii, pe care le-a văzut industria vreodată. De la Jimny la Samurai, am văzut destul de multe variații ale modelelor japoneze, modificate și aruncate în lupte nemiloase cu nămolul, pietrișul sau drumurile accidentate de tot felul. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.