Auto 10 Mai 2022 17:00 de Alexandra Chivu
Societatea românească a trăit și încă trăiește cu câteva mituri bine împământenite undeva în subconștient. Probabil că penuria de produse calitative resimțită în perioada comunistă a dus la crearea unei adevărate legende cu privire la produsele din străinătate. E lesne de înțeles, având în vedere diferențele uriașe care puteau fi observate înainte de 1989.

Chiar și așa, nu toate importurile erau privite la fel, având și aici o diferențiere clară. Cele provenite din Germania au fost întotdeauna pe primele locuri în preferințele clienților. Aceste traume încă se pot observa pe străzile din România, acolo unde mașinile nemțești încă mai fac legea, deși există alternative cu mai multă substanță pe piață. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.