Auto 5 Mai 2022 17:00 de Alexandra Chivu
Puține mașini au avut parte de o poveste demnă de filmele cu Rocky precum Honda HR-V. Dacă vorbim de reveniri spectaculoase, putem să amintim câteva modele presărate peste istoria vehiculelor cu patru roți, dar acestea reprezintă excepțiile de cele mai multe ori.

În mod normal, atunci când un producător decide să retragă de pe piață un model, șanse să îl vedem revenind pe scena mare sunt mici, spre zero. Cu toate acestea, spre surprinderea multora, HR-V a avut fix un astfel de destin. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.