Înmatriculările auto sunt la mare căutare în fiecare zi. Un oraș din România face acest serviciu în doar 24 de ore.

Înmatriculări de pe o zi pe alta la Suceava

Autoritățile din Suceava au venit cu o veste extraordinară pentru șoferi. Înmatriculările auto din judeţ se fac în termen de 24 de ore pentru orice operaţiune de înmatriculare definitivă, radiere sau autorizare provizorie.

În ultima jumătate de an, la Suceava au fost emise 22.652 de certificate de înmatriculare, 9.747 de înscrieri, aproximativ 12.000 de transcrieri pentru schimbarea proprietarului maşinii şi peste 3.000 de radieri.

Prefectul județului spune că prin intermediul acestui sistem online, procedura s-a ușurat, iar nervii și răbdarea șoferilor nu mai sunt puse la încercare ca înainte.

„Aveam o perioadă de trei, patru luni de decalaj, acum timpii sunt de pe o zi pe alta. Principalul avantaj pe care îl are implementarea sistemului online îl reprezintă eliberarea pe loc a certificatului de înmatriculare. După tipărire, acestea vor fi eliberate la adresa de domiciliu. Solicitantul nu mai e nevoit să depună o cerere, aceasta se generează automat şi va fi necesară doar semnătura”, a declarat Alexandru Moldovan, prefectul judeţului Suceava.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.