Lansat în iulie 2021 pe meleaguri europene, Volkswagen Taigo nu a reprezentat o surpriză absolută. Asta pentru că formele crossover-ului german erau deja cunoscute de mai bine de un an. Cum așa? Păi Taigo era deja vândut în Brazilia sub numele Nivus.

Văzând popularitatea acumulată în scurt timp pe prima piață pe care a fost lansat, producătorul din Wolfsburg a decis să încerce aceeași abordare și în Europa. Până la urmă, apetitul clienților pentru orice fel de mașină cu o gardă la sol mai înaltă nu pare să țină cont de continente. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.