E nedrept. Știu că toți gândiți asta. E nedrept să pensionezi, poate, prea devreme o caroserie cu atât de mult succes la noi în țară. Însă, așa cum un meteorit a dus la extincția dinozaurilor, trebuie să acceptăm că SUV-urile de toate dimensiunile vor duce la dispariția monovolumelor și a sedanurilor medii.

Știm deja că Volkswagen va renunța la Passat sedan, Opel vrea să reinterpreteze Insignia, iar înlocuitorul lui Mondeo ar putea să fie un SUV. În acest context, în care toată lumea încearcă să dea o nouă definiție sedanului de clasă medie, nu ar trebui să ne mire noul Citroen C5X. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.