Până nu de mult, bătălia cea mai aprigă între producătorii auto se purta în segmentul compact. Acolo vedeam „pe front” modele precum Volkswagen Golf, Ford Focus sau Honda Civic, ca să enumăr doar câteva din adversarii redutabili. Ei bine, odată cu creșterea apetitului clienților pentru modele cu garda la sol din ce în ce mai înaltă, lucrurile s-au schimbat.

Nu putem spune că acest segment nu mai este atractiv, dar acum trebuie să împartă scena cu modelele SUV compacte care vin puternic din urmă. Chiar și așa, având în vedere că Peugeot a vândut peste 1.3 milioane de exemplare 308 ale ultimei generații și peste 7 milioane în total, de când a fost lansat primul model, francezii nu puteau retrage mașina asta de pe piață. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.