Să începem cu elefantul din încăpere: acesta e un SUV Maserati. Alfieri Maserati probabil se învârte în mormânt acum, undeva la 5.000 de rotații pe minut. Totuși, Levante s-a dovedit un produs de succes și, deși pare suspect să încep această recenzie astfel, acest uriaș chiar transmite ADN-ul sportiv al mărcii prin pielea Nappa care acoperă fiecare pătrățică din interiorul său luxos.

Curios lucru, nu? De obicei, când vorbim de un SUV cu pretenții sportive, nu prea aducem brandul Maserati în discuție. Suntem mai mult concentrați pe Porsche, pe Aston Martin sau pe BMW. De înțeles de altfel, acestea trei fiind branduri ce au ajuns pe primele pagini ale publicațiilor de profil mult mai des în ultimul timp. Asta nu înseamnă că Maserati face un produs mai puțin bun. Ci doar că lumea nu e atentă la ce opțiuni are, atunci când caută un astfel de model. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Martie 2022 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.