Într-o lume în care monovolumele au devenit mai rare ca motoarele V12, BMW și Mercedes-Benz își permit luxul de a ține în viață un segment care a fost devorat în ultimii ani de SUV-uri.

Așa se face că, printre zecile de SUV-uri premium, de toate dimensiunile, cei doi producători germani oferă și un monovolum. Și nu e vreo fantomă a trecutului. Actualul Mercedes-Benz Clasa B a fost lansat în 2018, iar BMW tocmai ce ne-a invitat la Malaga, în Spania, pentru a testa a doua generație a monovolumului Seria 2 Active Tourer. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.