„Ai carte, ai parte”, spune un vechi proverb românesc. Când vine vorba despre Renault, nici că se putea aplica mai bine. Constructorul francez s-a pus pe studiat mașini electrice de mai bine de un deceniu, când o minte luminată a conturat o gamă complet nouă, denumită ZE și dedicată doar mașinilor cu zero emisii.

Nu vă imaginați că a curs cu note de 10. Au mai fost și note cu care abia treci clasa, cum a fost Fluence ZE, însă Renault a învățat de pe urma fiecărei mașini electrice. Iar asta se vede acum, când Renault a decis să împingă pe drumul electrificării unul dintre cele mai populare modele ale sale: Megane. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.