Mai multe companii din România încep să își adapteze flota auto la trendul electrificării. Am stat de vorbă cu un timișorean care folosește Nissan Leaf de mai mulți ani și care a decis să electrifice și flota companiei sale.

La final de 2021 tragem linie și vedem câte mașini electrice s-au vândut în România în anul care tocmai s-a încheiat. APIA ne spune că au fost 6338 de români care au trecut pe electric, ceea ce reprezintă o dublare a clienților din 2020. Așadar, se observă o creștere constantă a numărului de electrice pe stradă. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.