Odată cu creșterea numărului de mașini pe șoselele marilor capitale din Europa și din lume, locurile de parcare devin din ce în ce mai rare. Pentru zonele de parcare special amenajate au fost introduse taxe și limite de timp de către autorități. Un studiu al unei companii din Polonia arată cât costă taxele de parcare în mai multe capitale europene.

Aglomerarea marilor orașe cu mașini, în special a capitalelor, a determinat ca numărul locurilor de parcare să fie din ce în ce mai puține. Mai mult, în locurile special amenajate și destul de des populate, sunt impuse deja taxe și limite de timp pentru aceste parcări. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.