Compania BMC Truck&Bus va deveni primul producător de autobuze electrice din România, începând din 2022. Autobuzele vor fi fabricate în apropiere de București, iar compania va activa în parteneriat cu firma chinezească Zonson Smart Auto.

Începând din 2022, România va avea primul producător de autobuze electrice. Noua companie se numește BMC Truck&Bus și va funcționa în parteneriat cu o firmă din China, numită Zonson Smart Auto, la rândul său o subsidiară a companiei ZTE. Autobuzele vor fi fabricate în apropiere de București, mai exact în comuna Ciorogârla din județul Ilfov. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.