Faptul că această mașină există și că o poți cumpăra (dacă ai destul de multă răbdare) este un miracol. Toyota GR Yaris este o pată de culoare într-o mare de mașini electrice, care se diferențiază mult prea puțin unele de celelalte. Sigur, vor exista tot felul de tertipuri prin care producătorii încearcă să te atragă de partea lor: de la ediții speciale, la sunete ciudate pompate prin boxe sau culori ambientale cu animații. Însă, dacă ești un entuziast adevărat, aceste lucruri vor conta prea puțin pentru tine.

Ce contează, de fapt, atunci când conduci o mașină? Doar că te duce din punctul A în punctul B? Atunci nu ai nevoie de senzații, de sunete, de control. Ai putea la fel de bine să folosești metroul și, probabil, ai ieși mult mai ieftin. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.