Prin deținerea unui autoturism aveți posibilitatea de a vă deplasa simplu și rapid, fără a mai pierde timp precum în cazul în care folosiți mijloacele de transport în comun. Pot exista foarte multe situații în care aveți nevoie să ajungeți foarte repede într-un loc, iar autobuzul sau tramvaiul nu vă ajuta absolut deloc. Ei bine, într-o astfel de situație, ideea de a deține o mașina personală vă poate salva.

În acest caz putem să discutăm despre întârzieri pentru a ajunge la destinație, număr foarte mare de călători, lipsa de confort și chiar lipsa de securitate.

În mod cert, cea mai bună modalitate prin care vă puteți bucura de o viață mai confortabilă și mai sigură, este aceea de a deține un autoturism.

Dar care sunt cele mai importante avantaje cu privire la deținerea unei mașini proprii?

Plus de siguranță

Cea mai mare parte a oamenilor nu se simt în siguranță într-un autobuz sau într-un metrou ori tren, în special în orele de vârf atunci când hoții de buzunare își fac apariția. Circulând cu propria mașină, aveți posibilitatea de a scăpa de acest stres. Doar v-ați urcat în mașină, ați închis portierele și geamurile și în cazul în care există o persoană cu rea intenție în apropiere, veți fi în deplină siguranță. În plus, inclusiv în ceea ce privește posibilitatea de a fi implicați într-un accident rutier, puteți fi mulți mai siguri pe reflexele dumneavoastră.

Plus de confort

În mod categoric, confortul este unul sporit pentru cei care călătoresc cu mașina personală în special la drum lung. Puteți asculta muzica preferată și puteți vorbi tot ce vă trece prin cap sau pur și simplu puteți să trageți un pui de somn, iar acestea sunt lucruri pe care oricine și le dorește. Nu veți deranja pe nimeni și numeni nu vă va deranja pe dumneavoastră. O călătorie cu mașina nu se poate compara nicioadata cu o călătorie cu autocarul sau cu trenul. Transportul în comun are avantajele sale, însă, nu se poate compara din astfel de puncte de vedere cu situația în care dețineți propriul autoturism și plecați cu prietenii sau familia în vacanță.

Libertate

Libertatea este acel sentiment pe care cu toții ni-l dorim sub o formă sau alta. Ei bine, atunci când călătorim, în special pentru o vacanță, libertatea este cuvântul care definește o astfel de călătorie. Atunci când plecăm în vacanță, în mod clar nu dorim să depindem de un anumit program. Tocmai din acest motiv, avem nevoie de o mașină personală. Mijloacele de transport în comun au un anumit orar, circula doar pe anumite rute și mai ales, pot termina programul înainte că noi să dorim să ne întoarcem la cazare. În acest fel, dacă avem un autoturism personal, avem posibilitatea de a ne plimba și pierde timpul oricât de mult dorim, fară a mai sta cu grija faptului că avem un microbuz de prins de exemplu.

Citeste si:
5 pași esențiali pentru alegerea unei companii de împrumut online
5 pași esențiali pentru...

Acestea sunt numai câteva dintre cele mai importante beneficii pentru care trebuie să aveți în vedere achiziționarea unui autoturism, fie nou sau second hand. Există pe piață sute de masini disponibile la comanda, livrare rapida, astfel că, în ceea ce privește autoturismele și varietatea lor care este mult mai mare față de cum v-ați putea imagina, cu siguranță nu aveți nici un fel de scuză din acest punct de vedere.

În cazul în care nu aveți suma necesară pentru a achiziționa un autoturism, trebuie să știți și faptul că, puteți cumpăra chiar și o mașină second hand prin servicii de leasing extrem de avantajoase, ceea ce înseamnă că, nu veți întâmpina nici un fel de efort financiar, cu atât mai mult dacă veți alege o mașînă pe care o să v-o puteți permite atât în ceea ce privește achizita cât și în ceea ce privește întreținerea. În plus, la numai un click distanță, aveți posibilitatea de a găsi cele mai avantajoase servicii de leasing auto pentru mașini second hand.

Citeste si:
Comandă și livrare de flori online: O modalitate ușoară de a...
Comandă și livrare de flori...

Achiziționând autoturismul potrivit pentru nevoile dumneavoastră, vă veți putea bucura atât de toate avantajele deținerii unei mașini, cât și de cheltuieli optime indiferent de posibilitățile pe care le aveți. Fie că aveți un buget de numai câteva mii de euro sau aveți un buget care depășește cu ușurință câteva zeci de mii de euro, daca veți căuta în locul potrivit veți putea găsi cea mai buna soluție pentru nevoile și bugetul dumneavoastră, inclusiv în materie de leasing automobile.

În mod sigur, viață așa cum o cunoaștem noi în ziua de astăzi, nu ar mai putea fi la fel de ușoară și confortabilă fără mașini. Tocmai din acest motiv, mașinile sunt extrem de importante pentru traiul de zi cu zi, indiferent că le utilizăm doar pentru a merge la serviciu și înapoi, pentru a face cumpărături, pentru a pleca în vacanțe la mare sau la munte, ori pentru simplele plimbări de seară alaturi de cei mai buni prieteni. Practic, bunăstarea societății din prezent se învârte în jurul mașinilor, ceea ce le face indispensabile în extrem de multe situații. Dacă veți apela la un dealer de încredere, fie pentru mașini noi, fie pentru mașini second hand, veți putea avea garanția unei investiții sigure și inteligente, care vă poate satisface nevoile o perioadă foarte lungă de timp.

Citeste si:
3 surse de unde poți procura piese pentru mașini clasice
3 surse de unde poți procura...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.