Să vedem... Dacă te duci la primul test cu noua generație Nissan Qashqai, ești mâncat. Dacă nu visezi primele două generații, dacă nu știi că lui Mirel i-a crăpat cutia la o sută șaptejdemii, că obturarea cu mizerie a debitmetrului de aer te lăsa fără putere, nu te pricepi dom’le.

La Mustang e ca și cum ai primit subiectele cu o zi înainte. Spui poporului că sună tare, merge tare și testul e gata. Aaaaa, să nu uit: ataci puțin și electricele. Cu alte cuvinte, un test care poate fi scris la fel de simplu cum gătești clasicul ceafă cu cartofi prăjiți. Oare ăsta să fie noul Mustang Mach 1? Să vedem! Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.