Constructorul japonez de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul Aygo X. Modelul de segment A a crescut în dimensiuni și este oferit cu o singură motorizare, pe benzină.

Toyota a lansat prima generație Aygo în 2005, fiind un model dezvoltat împreună cu Grupul PSA, alături de Citroen C1 și Peugeot 107. În 2014, modelul nipon a primit o nouă iterație și patru ani mai târziu a venit și facelift-ul.

AYGO DEVINE AYGO X, UN CROSSOVER URBAN

A treia iterație Aygo este dezvoltată exclusiv de Toyota, astfel că producătorul nipon a vrut ceva diferit. Și asta a obținut, pentru că modelul de segment A s-a transformat într-un crossover urban, denumit Aygo X. Dacă vrei, este versiunea de producție a conceptului Aygo X Prologue. Citește continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.