Până nu demult, să faci un SUV Coupe era considerată o ponegrire a istoriei. Era o pată pe un Degas de milioane de dolari, facută cu bocancul murdar de noroi. Timpul și preferințele clienților au schimbat însă percepția oamenilor, iar astăzi toată lumea își dorește un astfel de model. Iar constructorii trebuie să aibă așa ceva în gamă, chiar și cu riscul de a fi apostrofați în piața publică denumită internet.

Profiturile din aceste segmente nu pot fi ignorate. Și, totuși, Audi părea să o facă cu success până anul trecut, cel puțin în cazul SUV-urilor de dimensiuni medii. Asta pentru că, deși rivalii săi tradiționali au lansat câte un SUV Coupe în acest segment încă din 2014, celor din Ingolstadt le-a mai luat încă patru ani până au decis să acopere și ei golul ce este acum asigurat de Q5 Sportback. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.