Auto 6 August 2021 17:00 de Alexandra Chivu

La fel ca orice alt producător auto în ziua de azi, Skoda trebuie să se reinventeze cumva pentru a ține pasul atât cu cererile clienților, cât și cu legislația Europeană din domeniul în care operează. Din moment ce Comisia Europeană a pus gând rău mașinilor cu motoare termice, cele diesel fiind, până nu de mult, specialitatea casei la Skoda, producătorul ceh s-a reorientat și a lansat un acronim nou pentru o parte din mașinile sale: iV.

Acest nume va defini de acum modelele electrificate Skoda, iar el e folosit atât pe produse hibride, cât și pe modele care rulează folosind exclusiv electroni. Iar din ultima categorie face parte și Enyaq, primul SUV electric produs de cehi. Este și prima mașină care marchează o reîntoarcere la propulsia spate, ceva ce Skoda nu a mai făcut de peste 30 de ani. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.