Auto 8 Iunie 2021 17:00 de Alexandra Chivu

Traseul nostru din „Aventour la feminin” ne va aduce în împrejurimile Sibiului, unde vom face cunoștință cu producători locali, marcați pe Waze în urma proiectului „Piața la drum”, inițiat de Mastercard.

Aventour la feminin” ne va purta prin multe colțuri ale țării. Unele mai umblate, altele neumblate. Avem la dispoziție cinci SUV-uri gata să exploreze și drumuri neasfaltate, atunci când trebuie să ne abatem de la traseu, fie pentru o ședință foto, fie pentru un peisaj pitoresc.

OPRIM PE TRASEU ȘI PENTRU GUSTURI LOCALE

Însă, în „Aventour la feminin” nu vom urmări doar kilometrii de traseu, ci și experiențele speciale, gusturile locale și oamenii frumoși. Sunt sigur că fetelor li se va face poftă de mere proaspete, de miere de albine naturală sau de pâine de casă coaptă în cuptor. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.