Auto 4 Iunie 2021 17:00 de Alexandra Chivu

Arkana, primul SUV coupe din istoria Renault, ni se alătură în "Aventour la feminin". Dacă Audi Q5 Sportback va fi cea mai puternică mașină din tur, Renault Arkana va lua, cu siguranță, premiul pentru cel mai colorat SUV al aventurii noastre.

Renault este unul dintre producătorii foarte prezenți în segmentul SUV-urilor, cu modele precum Kadjar, Koleos și Captur. În 2019, constructorul francez și-a luat inima în dinți și a intrat pe un teritoriu nou, dominat în mare parte de producătorii premium.

PRIMUL SUV COUPE DE LA RENAULT

Este vorba despre teritoriul SUV-urilor cu alură de coupe, acolo unde Renault este prezent cu Arkana. Desigur, este ușor să lansezi un SUV coupe scump, adevărata provocare este să ai un asemenea model în portofoliu, care să fie accesibil. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.