Auto 1 Iunie 2021 17:00 de Alexandra Chivu

Tururile Automarket revin. De această dată cu o rețetă inedită, coaptă împreună cu site-ul soră, Eva.ro. Între 8 și 11 iunie vom descoperi patru mașini proaspăt lansate în România prin ochii celor mai în vogă femei influencer din România.

A devenit deja un obicei ca Automarket să vă ofere în fiecare an o aventură pe drumurile patriei, alături de cele mai noi mașini lansate în România. În anii trecuți am încercat să vedem cum s-a dezvoltat infrastructura dedicată mașinilor cu zero emisii în Electric România. De asemenea, am căutat destinații turistice inedite, alese pe sprânceană în Romanian Roads.

Anul acesta e timpul pentru o rețetă diferită. O rețetă pe care o coacem la foc mic încă de la începutul lui ianuarie și pe care suntem bucuroși să v-o prezentăm astăzi. „Aventour la feminin” este noul proiect pe care Automarket, împreună cu site-ul soră Eva.ro, l-au pregătit în luna iunie. Știm că publicul Automarket este, într-o proporție uriașă, masculin, însă cu toții avem acasă prietene, soții sau mame care conduc. Pentru că mobilitatea nu ține cont de sex, ci este o nevoie a fiecăruia dintre noi. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.