Mașinile electrice sunt viitorul în lumea auto. Cele 3 mașini de lux, Audi, Tesla și Porsche s-au aventurat într-o cursă pentru a stabili care este cea mai rapidă mașină electrică.

Maşinile electrice sunt tot mai întrebate, iar constructorii fac tot ce pot ca să le facă tot mai rapide.

Trei dintre cele mai puternice mașini au ajuns să se întreacă într-o cursă. Audi RS e-tron GT, Porsche Taycan Turbo şi Tesla model S au împreună 2.111 cai putere. Cursa dintre aceste trei fiare a fost un spectacol.

Titlul de cea mai rapidă mașină electrică a fost câștigată de Tesla, cea mai ieftină dintre cele trei mașini.

Tesla este campioana mașinilor cu motoare electrice, învingând mașinile germane. Aceasta dezvoltă cu 100 de cai putere mai mult decât competitoare, potrivit alephnews.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.