Cu ocazia Zilei Internaționale a Albinelor, italienii de la Lamborghini vor să le "mulțumească" celor 600.000 de albine care îi ajută să mențină un mediu cât mai puțin poluat în jurul uzinei de la Sant'Agata Bolognese.

În 2009, Lamborghini a înțeles că are nevoie de o strategie pentru a deveni o companie sustenabilă. După mai multe proiecte reușite, constructorul italian a fost certificat în 2015 ca fiind o companie neutră din punct de vedere al emisiilor de CO2.

Producătorul din Sant'Agata Bolognese nu s-a oprit aici, astfel că în 2016 a lansat un proiect de biomonitorizare a mediului prin instalarea unei stupine în așa numitul Lamborghini Park. De-a lungul anilor, stupina a crescut de la 8 la 12 stupi, astfel că populația de albine a ajuns să numere 600.000 de albine. Citește continuarea pe Automarket.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.