Auto 10 Martie 2021 17:00

Centrul de inginerie software Porsche Engineering, cu sediul la Cluj-Napoca, vrea să-și extindă echipa locală în 2021 și să ajungă la 280 de angajați, față de 240 în 2020.

Compania Porsche Engineering, subsidiară a constructorului german, vrea să-și crească numărul de angajați din România în 2021, în ciuda pandemiei. Compania speră totodată ca, până la finalul acestui an, majoritatea angajaților să revină la birouri.

Am răspuns imediat la noua situație acum un an, în martie 2020, când am luat toate măsurile necesare pentru a permite angajaților noștri să lucreze de acasă”, a declarat Marius Mihailovici, director general Porsche Engineering România. „Unul dintre avantajele-cheie ale echipei noastre tinere și cu specializare în tehnologie este că era deja obișnuită să lucreze offline și online. Experiențele noastre anterioare de interacțiune online cu alte birouri Porsche Engineering din întreaga lume ne-au ajutat foarte mult în tranziție.” Citește continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Martie 2021 - 05 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.