Skoda a organizat o sesiune de teste cu noua generație Fabia. La evenimentul care a avut loc în Austria, constructorul ceh a invitat mai mulți jurnaliști care au avut ocazia să conducă prototipurile înaintea lansării oficiale. Ocazie cu care a dezvăluit și informații complete despre Fabia.

Actuala iterație Skoda Fabia a debutat în 2014 la Paris, iar primele exemplare au intrat pe linia de asamblare înainte de finalul anului.

Acum, la aproape șapte ani distanță, constructorul din Mlada Boleslav se pregătește să lanseze o nouă iterație Fabia. Debutul este programat pentru această primăvară. Înainte să facem cunoștință cu ea, Skoda a invitat mai mulți jurnaliști în Austria pentru a conduce noua Fabia înaintea tuturor. Ocazie cu care a dezvăluit și informații complete despre noul model de clasă mică. Citește continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Februarie 2021 - 05 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.