Auto 9 Februarie 2021 17:00

Renault Captur este unul dintre SUV-urile mici care a reușit să cucerească publicul european. Anul trecut, modelul producătorului francez a fost comercializat în peste 224.000 de exemplare și a fost cel mai bine vândut SUV al segmentului B.

A doua generație Renault Captur nu propune doar modificări estetice și un comportament dinamic mai bun, ci promite și o mulțime de tehnologii moderne. În urmă cu cinci ani, sistemele pe care francezii le-au integrat pe modelul de clasă mică puteau fi descoperite doar pe vehiculele din segmentele de top. Iar acest lucru îi aduce lui Captur un mare plus în fața unui public consumator de gadget-uri.

Am scos în față acest aspect, pentru că exemplarul pe care l-am testat nu a fost un Captur obișnuit, ci unul echipat cu tehnologia Highway and Traffic Jam Companion, un sistem capabil să facă din SUV-ul de clasă mică un vehicul semi-autonom în anumite situații de trafic. Citește continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Februarie 2021 - 05 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.