Auto 5 Februarie 2021 16:48

Indiferent că faci drumuri lungi cu mașina pentru muncă sau din plăcere, există câteva accesorii de care nu te poți lipsi. Atât la capitolul siguranță, cât și la cel de divertisment, trebuie să ai la îndemână toate cele necesare. Desigur, ceea ce consideri esențial este în directă legătură și cu hobby-urile și stilul tău de condus, așa că fă-ți drumul mai ușor în funcție de activitățile pe care le îndrăgești. Iată câteva dintre accesoriile indispensabile în mașină când te plimbi des:

Un suport potrivit pentru mobil

Poate nu ai un sistem de navigație la mașina ta și ai nevoie de aplicațiile de pe mobil sau porți multe conversații telefonice prin bluetooth. Toate acestea sunt motive care indică spre nevoia unui dispozitiv ușor de folosit, care îți permite să faci ajustările necesare și să-l poziționezi unde îți este la îndemână. Caută un suport de telefoane rezistent, mai ales dacă te oprești des și ai nevoie de telefonul tău pentru meeting-uri sau discuții cu clienții. De asemenea, suportul îți va fi folositor și atunci când pleci în excursii alături de cei dragi și în road trip-uri.

Un suport pentru ochelari

Există modele de mașini care vin cu suporturi sau cutii de ochelari încorporate. însă nu toate. Dacă porți ochelari de vedere este esențial să-i ai la îndemână cât conduci, mai ales dacă nu îi porți decât în astfel de situații. Chiar și ochelarii de soare trebuie să fie ușor de accesat dacă vremea este însorită și îți ridică probleme la condus. Aceste suporturi se instalează, de regulă, deasupra oglinzii sau înspre șofer și ajută în aceeași măsură la protejarea ochelarilor de zgârieturi și pete.

Organizatoare

Atât în cazul călătoriilor cu mașina în scop de afaceri, cât și în cazul excursiilor cu familia, organizatoarele pentru lucruri sau documente te vor ajuta să economisești spațiu. Fie că le așezi în portbagaj sau pe bancheta din spate, poți fi sigur că nu vei uita niciodată lucrurile cu adevărat importante. Când ieși din țară cu mașina sau dacă ești trimis în delegații pentru perioade mai lungi de timp, un organizator pentru documente precum buletinul, pașaportul și alte acte esențiale îți va fi mai folositor chiar decât portofelul.

O cameră de bord

Ca șofer care face mulți kilometri într-o lună și care vizitează mai multe orașe într-o săptămână, trebuie să fii pregătit pentru orice situație. O cameră de bord te va ajuta să scapi de surprizele neplăcute sau să ai un avantaj în caz de accident, furt sau alte probleme. Camera de bord poate surprinde o coliziune de care nu ești vinovat sau poate chiar să descurajeze hoții să-ți vandalizeze mașina. Mai mult decât atât, chiar și atunci când un alt șofer produce o avarie mașinii tale parcate, vei putea lua măsurile necesare. Acest mic gadget te ajută mai ales când conduci mașina companiei la care lucrezi și vrei să eviți pe cât posibil daunele.

Citeste si:
Ținute office pentru antreprenoare: 4 recomandări utile
Ținute office pentru...

Mașina ta devine aproape a doua casă când călătorești mult pentru job sau din plăcere. Tocmai de aceea este important ca acest spațiu să fie cât mai confortabil și accesibil pentru toate activitățile pe care le întreprinzi. Atenția la drum este facilitată de accesorii și gadgeturi de ultimă generație, iar siguranța ta și a mașinii tale trebuie să fie un factor de care ții cont la fiecare drum.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Februarie 2021 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.