Auto 1 Februarie 2021 17:00

Volanul introdus de Tesla odată cu faceliftul lui Model S și Model X ar urma să fie evaluat de NHTSA pentru a determinat dacă există riscuri în materie de siguranță.

Tesla a lansat faceliftul lui Model S și Model X. Prilej de comentarii, dar nu referitoare la putere sau autonomie, ci la controversatul volan. Primele imagini ale faceliftului ne-au făcut cunoștință cu un volan care seamănă mai degrabă a manșă de avion. Este un semicerc, o soluție pe care o vedeam cel mult pe concepte futuriste.

Însă, așa cum ne-a obișnuit, Tesla caută să inoveze și să marcheze premiere cu orice preț. A fost primul constructor care a oferit o funcție de rulare semi-autonomă sau primul producător care a instalat uși de tip fluture pentru pasagerii spate, pe Model X. Așadar, decizia de a folosi un astfel de volan poate părea controversată, dar este tipică Tesla. Citește continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Februarie 2021 - 05 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.