Auto 5 Ianuarie 2021 17:00

Tesla a dezvăluit lista preliminară a orașelor din România în care va instala stații de încărcare. Prima pe listă este Timișoara, care va avea un Supercharger până la sfârșitul lui martie 2021. București, Pitești și Sibiu vor primi stații Supercharger cel târziu în iunie 2021.

Tesla a confirmat recent că intenționează să deschidă un showroom și un service pe piața din România. Constructorul american a publicat în 14 decembrie pe site-ul oficial cinci anunțuri de angajare pentru țara noastră, toate în București. În toate anunțurile de angajare, Tesla menționează explicit că se pregătește să debuteze oficial pe piața din România.

În acest context, Tesla a publicat o listă preliminară a orașelor din România în care va instala stații Supercharger. Primul Supercharger din țară va fi instalat la Timișoara până la sfârșitul lunii martie 2021. Citește continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2021 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.