Auto 4 Ianuarie 2021 17:00

Autostrada Ploiești-Brașov ar putea intra în execuție în trei ani, iar până atunci sunt pregătite alte proiecte pentru fluidizarea traficului pe DN1, potrivit promisiunilor făcute de directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Autoritățile analizează în prezent oferta depusă în vederea revizuirii studiului de fezabilitate a proiectului Autostrăzii Ploiești-Brașov.

Eu nu cred că vom putea vedea în execuție, mai devreme de trei ani, autostrada de la Ploiești până la Brașov. Până atunci, zilele acestea am vorbit cu actuala conducere a Ministerului Transporturilor, domnul ministru Drulă (ministrul Transporturilor) și cu fosta conducere, domnul ministru Bode. Noi am anunțat niște proiecte care au scopul de a fluidiza traficul pe DN1, niște pasaje și pasarele”, a spus Mariana Ioniță, șeful CNAIR. Citește continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2021 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.