Lansarea lui Mercedes-Benz Clasa E facelift în România a fost unul dintre primele evenimente din țară care au avut loc în timpul pandemiei. Am condus trei versiuni de caroserie și ne-am făcut o primă impresie despre noutățile propuse de nemți pe modelul de clasă mare. 

Lansată în 2016, actuala generație Mercedes-Benz Clasa E a reușit să adune peste 1.2 milioane de clienți. Deși modelul de clasă mare este capabil să atragă un public atât de numeros, constructorul din Stuttgart este nevoit să țină pasul cu concurența. De aceea, la începutul anului, Mercedes-Benz a prezentat Clasa E facelift.

La fel ca până acum, modelul de clasă mare va fi disponibil în versiuni sedan, break, cross (All Terrain), coupe și cabrio. Familia este completată cu versiuni cu motorizări plug-in hybrid și de variantele semnate de divizia de performanță AMG. Citește continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Octombrie 2020 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.