Stații de încărcare pentru clienți, modificări structurale pentru Euro NCAP, deschiderea listelor de pre-comenzi sau momentul apariției mașinii pe străzi: avem toate informațiile legate de Dacia Spring, prima mașină electrică a mărcii de la Mioveni.

Dacia a dezvăluit primele informații oficiale și o fișă tehnică sumară a modelului electric Spring la finalul săptămânii trecute, în cadrul lansării oficiale de la Paris. Transmisă în direct prin internet, prezentarea primului model electric Dacia a fost dublată de un comunicat de presă în care oficialii Renault și Dacia au oferit o serie de informații vitale legate de Spring. Am aflat atunci, pe lângă designul final al modelului Dacia, și informații legate de autonomie, de dimensiuni, de timpii de încărcare, de caracteristici ale motorului, de tehnologie sau de spațiu interior. Am analizat toate aceste informații într-un articol complex dedicat modelului Dacia.

Pentru a săpa și mai mult în secretele lui Dacia Spring, Automarket a luat parte la o discuție virtuală în care un grup de jurnaliști auto români au avut ocazia de le a adresa întrebări oficialilor Renault-Dacia de la Paris. Din partea mărcii au răspuns prezenți Marc Suss, directorul programului Global Access în cadrul producătorului francez (în Europa, este vorba de Dacia) și Mihai Bordeanu, directorul de marketing al mărcii. Citește continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Octombrie 2020 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.