Auto 27 August 2020 18:00

Șoferii vor putea prezenta la control și varianta electronică a poliței de asigurare RCA, potrivit unui proiect aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară care va fi publicat în Monitorul Oficial. Poliția Română a confirmat “vestea bună”, după ce transmisese pe Facebook că legea actuală obligă șoferii să aibă polița în format tipărit.

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a aprobat în şedinţa de miercuri modificarea şi completarea Normei nr. 20/2017 privind asigurările auto din România în ceea ce priveşte articolul care reglementează dovada încheierii asigurării RCA în cazul controalelor efectuate de către autorităţile abilitate.

Pe scurt, șoferii vor putea prezenta la control și varianta electronică a poliței RCA, fără să mai riște amenzi din partea polițiștilor pentru acea foaie tipărită. Citește continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 August 2020 - 06 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.