Auto 25 Iunie 2020 18:00

JD Power a finalizat în SUA un nou studiu cu privire la calitatea mașinilor. Dodge și Kia împart prima poziție a topului, în timp ce Tesla ocupă ultima treaptă a clasamentului. Acesta a fost primul an în care constructorul american a fost inclus în studiul privind calitatea mașinilor.

Compania JD Power a întocmit în SUA un nou clasament privind calitatea automobilelor. Anul acesta, 87.282 de posesori de mașini noi au răspuns celor 223 de întrebări pregătite de specialiștii companiei JD Power. Studiul s-a desfășurat în intervalul februarie - mai și au fost incluși doar clienții care au cumpărat mașinile cu maxim trei luni în urmă.

Pentru prima oară, JD Power a inclus brand-ul american Tesla în topul privind calitatea automobilelor. Conform studiului, clienții au raportat 250 de probleme la 100 de mașini, producătorul american fiind poziționat pe ultima treaptă a clasamentului. Citește continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Iunie 2020 - 06 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.