Auto 24 Aprilie 2020 18:00

Vânzările lui Kia Stinger nu se ridică la așteptările oficialilor, iar conform unor surse apropiate companiei, asiaticii ar putea renunța la o nouă generație. Cu toate acestea, în cursul anului va fi lansat Stinger facelift. Modelul promite atât modificări exterioare, cât și îmbunătățiri pentru interior.

Kia Stinger a fost prezentat publicului în 2017 în cadrul Salonului Auto de la Detroit, iar GT-ul a fost descris drept cel mai rapid model de serie produs de constructorul asiatic până în prezent. Stinger a fost considerat de la început un vector de imagine al companiei și a reușit să stârnească admirația multor specialiști într-un timp scurt.

Cu toate acestea, surse apropiate companiei spun că reprezentanții Kia ar putea renunța la o nouă generație Stinger. Motivul? Vânzările nu s-au ridicat la așteptările oficialilor. Citește continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Aprilie 2020 - 06 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.