Auto28 Februarie 201710:10

Lectura de un minut

Audi recheama in service automobile ale gamelor A1, A4, A5, A6, A7, A8, Q5 si Q7 deoarece airbag-urile ar putea sa nu deschida atunci cand este nevoie de ele, a anuntat producatorul auto german.

In Romania sunt vizate 19 masini de aceasta campanie de rechemare in service.

“La autovehiculele Audi dintr-un anumit interval de fabricatie exista abateri la raportul de amestec al agentului de detonare a anumitor unitati airbag sau a dispozitivului de pretensionare a centurilor de siguranta, care, in cazul unui accident, pot duce la nedeclansarea airbag-ului sau a dispozitivului de pretensionare a centurii de siguranta”, spune Audi conform HotNews.

Reparatia dureaza circa 30 de minute si consta in inlocuirea airbag-urilor sau a dispozitivelor de tensionare a centurii de siguranta afectate, potrivit fabricantului.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

Citeste si:
Audi anunță proiectul Artemis: germanii vor să dezvolte un model...
Audi anunță proiectul...

In mod normal clientii masinilor afectate au fost contactati sau urmeaza sa fie contactati de catre dealeri pentru a fi invitati in service. In orice caz, posesorii de masini Audi vizate de recall pot contacta si ei reteaua oficiala de dealeri si reparatori pentru a verifica daca automobilele lor sunt vizate de aceasta campanie de rechemare in service.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.