Asociatia Retromobil Club Romania (RCR) este o organizatie non-profit fondata in anul 1998 care numara in prezent peste 1.000 de membri in filiale de pe intreg cuprinsul Romaniei.

RCR a obtinut in anul 2004 statutul de Autoritate Nationala F.I.V.A. (Federatia Internationala a Vehiculelor Istorice) si dreptul exclusiv de a elibera, conform legislatiei in vigoare, Atestatul de Vehicul Istoric. In prezent exista in Romania peste 2.500 de vehicule care detin un astfel de atestat.

Anual, Retromobil Club Romania organizeaza o serie de evenimente nationale si internationale, trei dintre acestea fiind inscrise in Calendarul International F.I.V.A. Evenimentul central al calendarului RCR este Concursul de Eleganta Sinaia, organizat in luna iunie pe Domeniul Regal Peles.

Asociatia Retromobil Club Romania isi desfasoara activitatea sub inaltul patronaj al Casei Regale a Romaniei, Presedinte de Onoare al R.C.R. fiind MS Regele Mihai al Romaniei.

Grupul INTERPARKING, partener al RCR, este bucuros sa sustina si sa sprijine logistic evenimentele organizate de catre Asociatia Retromobil Club Romania. Astfel, in data de 15 octombrie 2016, Retro Parada Toamnei se va desfasura (partial) in incinta Parcarii subterane Inter, in zona esplanadei din fata Teatrului National Bucuresti, in intervalul orar 11:30 – 13:00. Vehiculele participante vor putea fi admirate atat la intrarea din bd. Nicolae Balcescu, in dreptul Hotelului "Intercontinental", cat si in zona special amenajata la nivelul -2 al parcarii subterane.

Retail jobs

Interparking este unul dintre cei mai mari administratori de parcari din Europa, fiind prezent in noua tari, in peste 730 de locatii din aproape 350 de orase. Interparking opereaza in Bucuresti doua parcari publice, ambele subterane: „Inter”, gazda acestui eveniment, cu 969 de locuri si „Piata Universitatii”, cu 425 de locuri, situata in imediata apropiere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.