Mercedes a facut publice primele imagini cu noul Clasa E All-Terrain. Automobilul va putea fi admirat la Paris incepand din 1 octombrie cand se deschide salonul auto.

Clasa E All-Terrain este gandit pentru a rivaliza cu Audi A6 Allroad, sau versiunea Cross Country a lui Volvo V90.

Partea frontala este marcata de prezenta celor doua bare cromate de mari dimensiuni, care sprijina emblema marcii. Daca aceasta infatisare vi se pare cunoscuta, ei bine, aveti dreptate. Ati vazut-o si la SUV-ul GLC.

Garda la sol mai mare si detaliile din partea din spate pozitioneaza Clasa E All-Terrain la ani lumina de modelele limuzina si break. Aripile imbracate in plastic si protectia subcadrului fac din Clasa E All-Terrain un vehicul pregatit pentru orice suprafata.

Sistemul Dynamic Select ofera acum si optiunea de rulare All-Terrain. Sistemul de tractiune integrala 4Matic si suspensia pneumatica AIRMATIC vor fi dotari standard la Mercedes-ul cu veleitati de off-road.

Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain va fi disponibil in versiunea E220d 4Matic. Motorul de 2,0 litri produce 194 CP la 3.800 rpm si 400 Nm intre 1.600 si 2.800 rpm. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se desfasoara in 8 secunde, iar viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 232 km/h. Consumul de carburant anuntat de producator este de 5,1 l/100 km, iar emisiile de CO2 ajung la 137 g/km, scrie auto-bild.ro citat de Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.