Auto 15 Mai 2016 13:00
Brandul Maserati a vandut anul trecut in Romania 19 masini, in crestere de 36% fata de anul 2014, in primul trimestru din acest an fiind comercializat inca un automobil.

"Prin lansarea Noului SUV, speram ca vanzarile Maserati in Romania sa inregistreze o crestere semnificativa, putand chiar sa dubleze volumul fata de anul anterior", a declarat Narcis Ghita, directorul general al AutoItalia. Astfel, anul acesta Maserati poate ajunge la un total de aproape 40 de unitati vandute pe piata locala.

"Pe o piata dominata de propulsoare diesel, unde Maserati a vandut anul trecut de doua ori mai mai multe Ghibli Diesel decat in anul 2014, ne asteptam ca ponderea pentru Levante diesel 3.0 V6 275 CP sa fie de minim 80%. SUV-ul Levante reprezinta o noutate absoluta pentru brandul Maserati. Levante intra intr-un segment competitiv si ofera o alternativa puternica la tot ceea ce exista in clasa SUV-urilor de lux, pastrand caracteristicile specifice brandului si raspunzand nevoilor pe care le are in prezent un client al acestui segment", a precizat seful AutoItalia, informeaza MEDIAFAX.

Cel mai dinamic an pentru brandul Maserati a fost 2008, cand pe piata locala au fost vandute 41 de unitati, dupa 22 de masini in 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.