Auto 20 Aprilie 2016 09:32
Autoritatile care investigheaza scandalul Volkswagen se lupta sa descopere datele ascunse in peste 1.500 de laptopuri si alte dispozitive si, cel mai probabil, nu vor avea un raport complet al emisiilor, pana la sfarsitul lunii.
Ancheta, care ar fi trebuit sa fie finalizata la sfarsitul lunii aprilie, a aratat folosirea a zeci de cuvinte de cod, inclusiv ”software acustic” pentru tehnologia ilicita folosita de Volkswagen pentru a opri controlul poluarii cand masina este in mers. Totusi, dovezile incomplete si calculatoarele vechi au dus la rezultate inconcludente pentru a acuza anumiti angajati, in mod individual, scrie Bloomberg, potrivit MEDIAFAX.

”Suntem in consultari cand vine vorba despre clarificarea problemelor diesel. Vom comenta in a doua parte a lunii aprilie”, a anuntat Volkswagen. Aproape toate eforturile Volskwagen, de a-si reveni din scandalul emisiilor, au durat mai mult decat era anticipat. Compania si-a amanat inclusiv raportarile legate de castigurile din T1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.