Auto 15 Aprilie 2016 17:50
Toata lumea stie ca anvelopele de vara purtate iarna la masina scad distanta de franare a acesteia. Specialistii de la Bridgestone arata si reversul. Ce riscuri intampinam daca nu ne reintoarcem la anvelopele de vara odata cu venirea sezonului cald.

In ciuda faptului ca anvelopele de iarna nu performeaza in mod adecvat pe vreme calda, un numar surprinzator de soferi nu trec inapoi la anvelopele de vara, arata oficialii producatorului de anvelope Bridgestone intr-un comunicat remis joi presei. ”Spre exemplu, aproape 10% dintre soferii italieni raman cu anvelopele de iarna peste vara si aceasta cifra creste la 18% in Danemarca”, spun specialistii companiei.

Potrivit lui Jake Rønsholt, director Bridgestone Europe, situatia este riscanta: “Daca esti tentat sa iti pastrezi anvelopele de iarna pe timpul verii, sfatul Bridgestone este simplu: nu face asta! Adevarul este ca doar anvelopele de vara iti pot oferi siguranta si performanta de care ai nevoie pe vreme calda.”, citat de DIGI24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.