Auto 12 Aprilie 2016 16:36
Mercedes-Benz si-a crescut vanzarile de doua ori mai rapid decat BMW in primul trimestru, ajungand aproape de prima pozitie in piata de lux pentru prima oara intr-un deceniu.
Livrarile diviziei de lux de la Daimler au crescut cu 13%, la 483.487 vehicule pana in martie, comparativ cu 6% crestere pentru BMW, care a vandut 478.743 de masini. Audi, cel de-al treilea producator de masini de lux la nivel global, va raporta in cursul zilei de marti vanzarile, scrie Bloomberg, potrivit MEDIAFAX.

Mercedes a declarat ca vrea sa intreaca BMW pana in 2020, o tinta pe o pot indeplini odata cu popularitatea noilor modele. Cel mai probabil vanzarile vor accelera in a doua jumatate a anului, odata cu noul sedan E-Class. BMW are o serie mai veche de modele, fara sa aiba anula cesta un echivalent pentru E-Class, Seria 5 sedan urmand sa apara din nou abia anul viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.