Auto 1 Martie 2016 15:54
Lamborghini a impresionat asistenta prezenta la Salonul Auto de la Geneva. Centenario este un tribut adus de constructor, fondatorului sau, Ferruccio Lamborghini.
Lamborghini nu mai are nevoie de nicio prezentare si nici nu intentionam acum sa va umplem capul cu statistici sau cu cifre, ci sa va facem cunostinta cu modul superb prin care constructorul italian a decis sa celebreze un secol de la nasterea fondatorului sau. Puteau sa aleaga o alta metoda prin care sa faca acest lucru, dar cum tot timpul au cautat sa creeze masina perfecta, cum ii placea lui Ferruccio Lamborghini sa spuna, au decis sa-i cinsteasca memoria si mostenirea acestuia prin lansarea unei masini. Si spun ca e cea mai buna de pana acum.

Lamborghini Centenario



Este o editie speciala, cu un numar limitat de exemplare, construita aproape in intregime din fibra de carbon. Motorul V12 dezvolta 760 de cai putere, iar bijuteria a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva. Italienii spera ca acesta sa concureze cu noul model Bugatti Veyron. Este dezvoltata dupa modelul Aventador, dar este ceva mai usor decat acesta si vine cu cateva noutati. Capota are gauri de aerisire masive, un tribut adus masinilor din anii `70, dar totodata acestea au rolul de a imbunatati aerodinamica acestui super-car.

Asa a fost la prezentarea Centenario


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.