Tehnologia din industria auto a avansat, se cauta solutii rapide si eficiente pentru reparatia masinilor. Prin urmare a aparut conceptul de smart service, repararea unor defectiuni la nivelul caroseriei masinii rapid si mai economic.

Ce este tinichigeria PDR (Paintless Dent Repair)?

Reparatia indoiturilor care nu au afectat vopseaua originala. Prin aceasta tehnica cu ajutorul unor tije speciale si ventuze, indoiturile sunt reparate, caroseria fiind adusa in starea sa initiala, fara a afecta vopseaua masinii. Orice imperfectiune de pe suprafata caroseriei poate fi reparata cu ajutorul tinichigeriei PDR, atata timp cat vopseaua masinii nu a fost afectata.

In cazul in care masina dvs a suferit un accident usor, in urma careia nu a fost afectata vopseaua masinii, caroseria fiind doar indoita atunci o solutie economica si rapida este tinichigeria PDR. Prin tinichigeria PDR, nu trebuie sa apletati la chit si revopsire asa cum se procedeaza in cazul tinichigeriei clasice cand trebuie sa lasati masinia in service pentru cateva zile. Masina dvs, va fi gata in aceiasi zi in care ati facut programarea.

Beneficiile repararii indoiturilor caroseriei masinii prin tinichigeria pdr:

  • Va puteti pastra garantia vopselei caroseriei masinii.
  • Tehnica este rapida cu ajutorul unor tije de metal si ventuze, masina va fi gata in aceiasi zi in care este programata.
  • Costurile sunt cu pana la 60% mai ieftine decat tinichigeria clasica.

Reparatie efectuata in cadrul service-ului Turbocon, prin tinichigerie PDR:

Pentru mai multe detalii pe www.turbocon.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.