Auto 9 Februarie 2016 16:00
Poti folosi acum un Apple Watch pentru a parca un autoturism Tesla Model S in garaj.

Functia Summon pentru aplicatia Autopilot, disponibila proprietarilor de Tesla Model S, le permite acestora parcarea autoturismului in garaj de pe telefonul mobil fara sa mai fie necesara miscarile clasice de parcare beneficiaza acum de un update de soft ce permite parcarea masinii in garaj de pe ceasul inteligent al celor de la Apple.

Pentru moment, Summon este in varianta beta, iar Tesla recomanda prudenta la utilizarea acestuia, pentru a evita orice posibile probleme. Pe langa Summon, Autopilot 7.1 include numeroase alte noutati, inclusiv sa iasa singura dintr-o parcare. De asemenea, sistemul de avertizare pentru coliziuni frontale si laterale a primit imbunatatiri care limiteaza numarul alarmelor false, informeaza automarket.ro.

Tesla Model S nu este prima masina care se poate parca singura. Modele precum BMW Seria 7 sau Audi A8 pot face deja acest lucru, insa functia dezvoltata de Tesla este disponibila si pentru masini care au fost deja cumparate de clienti, datorita sistemului de update-uri prin internet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.