Auto 29 Aprilie 2014 10:04
Anvelopele de vara ContiPremiumContact 5 ocupa primul loc in ultimul numar al publicatiei de specialitate Auto Motor und Sport (AMS). Testerii au fost extrem de multumiti de ele – "accelerare de sus si la stabilitate la viraje pe drumuri ude si uscate" si “marje ridicate de siguranta”.

Expertii au testat un total de 11 modele de anvelope de dimensiuni 205/55 R 16 V, vehiculul folosit fiind un Golf 7. Au fost testate anvelope de la diversi producatori din Europa, America si Asia. Al doilea loc a fost acordat anvelopelor Uniroyal RainSport 3, care nu au permis nicio alunecare pe carosabilul ud.

Pentru a marca 50 de ani pentru testari de anvelope, revista AMS a realizat un top al tuturor timpurilor. Continental ocupa un loc de top. Anvelopele realizate in Hanovra au primit 87 de puncte la categoria “cele mai bune”, al doilea loc revenind unor anvelope dezvoltate de un brand Italian. Editorii au alocat 3 puncte pentru fiecare victorie din ultimii 50 de ani, 2 puncte pentru al doilea loc si 1 punct pentru locul 3. Din 1964, AMS a acordat anvelopelor Continental 15 titluri pentru primul loc, 16 pentru al doilea si 10 pentru al treilea.
Echipa de testare de la AMS a incercat si doua marci de anvelope ieftine din Orientul indepartat, ambele esuand din cauza performantelor slabe pe drumuri ude si astfel fiind etichetate ca nerecomandate.

Despre Continental AG
Cu vanzari de aproximativ 33,3 miliarde de euro in 2013, Continental se numara printre cei mai importanti producatori de anvelope, furnizori pentru industria auto si parteneri industriali in intreaga lume. Ca un furnizor de anvelope , sisteme de franare , sisteme si componente de propulsie si de rulare , instrumentare , sisteme electronice pentru autovehicule, Continental isi aduce contributia la siguranta deplasarilor si la protecția climei . Continental este de asemenea un partener competent în comunicarea auto interconectata . Continental are in prezent mai mult de 178 de mii de angajati in 49 de tari .

Divizia de anvelope

Ca unul dintre cei mai importanti producatori de anvelope din lume , cu mai mult de 44.000 de angajati , divizia de anvelope a realizat vanzari de 9,6 miliarde euro in 2013 . Astazi divizia are 24 de locatii de productie si de dezvoltare la nivel mondial . Gama larga de produse si investitiile continue in cercetare si dezvoltare au adus o contributie majora in privinta eficientei costului. .

Citeste si:
Cele mai bune branduri de anvelope auto pentru sezonul de vară
Cele mai bune branduri de...

Sponsorizare
Divizia anvelope Continental este un sponsor oficial al german DFB Cupa , Major League Soccer in Statele Unite ale Americii si Canada , FIFA World Cup 2014 in Brazilia si UEFA EURO 2016TM in Franta .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.