Sport 4 August 2008 09:07
Antrenorul Gloriei Buzau, Stefan Stoica, a declarat, duminica, dupa infrangerea cu CFR Cluj, scor 1-2, ca, in ciuda insuccesului, este multumit de elevii sai, pentru ca au aratat un progres fata de partida precedenta, transmite corespondentul NewsIn.
"Sunt multumit pentru ca fata de prima etapa incepem sa pasam, incepem si noi sa jucam. In trei-patru etape, Buzaul o sa fie o alta echipa. As fi vrut insa sa marcam si noi cel putin un gol in acest meci, dar a fost un rezultat echitabil cel inregistrat astazi", a declarat duminica Stefan Stoica, la finalul meciului CFR Cluj-Gloria Buzau.

Stoica a mai spus ca echipa sa nu putea emite pretentii impotriva unor jucatori ca Semedo, Culio sau Dubarbier: "Am incercat, ne-am batut cu CFR-ul si puteam chiar sa marcam. Sunt multumit de felul in care s-au comportat baietii. Dupa 0-2 nu am mai avut forta si am fost nevoit sa bagam copii, in timp ce CFR Cluj a venit cu tunurile Semedo, Dubarbier si Culio. Imi pare rau ca nu am reusit un gol, poate ca meritam acest lucru. CFR, chiar daca nu a jucat foarte bine, a reusit sa castige. Aici fac diferenta echipele mari", a mai comentat tehnicianul buzoienilor.

CFR Cluj s-a impus, duminica, pe propriul teren, in fata echipei Gloria Buzau cu scorul de 2-0, dupa un meci in care buzoienii au inscris de doua ori in propria poarta, prin Diogo si Tudose. Gloria Buzau a contabilizat doua infrangeri consecutive dupa cele doua etape disputate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.